Je wilt graag een ontwerp laten maken?

Je geeft een feestje en wil een originele uitnodiging? Voor je bedrijf wil je een nieuw logo? Je wilt een blijvende indruk nalaten met een nieuw visitekaartje?

Je kan bij mij terecht voor het ontwerpen van logo’s, visitekaartjes en ander marketing materiaal. Ik werk altijd met een stap voor stap uitwerking. Ik vertrek voor een eerste ontwerp vanuit jouw idee of doe zelf enkele voorstellen. Op basis van die voorstellen bouw ik verder aan de hand van jouw feedback. Zo komen we tot een resultaat waar je trots op kan zijn!

Herkenbaarheid, niet te onderschatten

Als je een zaak opstart is het belangrijk dat je een zekere herkenbaarheid hebt. Een logo is een sterke manier om dit te doen. Het kan een perfecte visualisatie zijn van je bedrijf en waar je voor staat. Door het te laten terugkomen in vele communicatievormen (mails, brieven, website, …) bouw je die herkenbaarheid extra op.

Een logo hoeft niet persé een afbeelding of symbool te zijn, het kan ook een tekst zijn, of een combinatie van beide.
Denk bijvoorbeeld aan bekende merken zoals Coca Cola, McDonalds, Apple, …

Wil je graag meer informatie?

Wat mag je verwachten?

Als je tevreden bent over het resultaat krijg je dit in verschillende bestandsformaten (png, pdf, eps, …).
Hiermee heb je voldoende voor alle verschillende doeleinden.

Is het iets van drukwerk dat je hebt laten ontwerpen kan je kiezen of je dit zelf wilt laten drukken of niet.
Als je liever zelf een drukker zoekt, lever ik alle bestanden af klaar voor druk. Als je dit liever via mij laat doen krijg je het eindresultaat geleverd!