Wil je graag een nieuwe website laten maken in Destelbergen?

Al jarenlang specialiseer ik mij in het maken van gebruiksvriendelijke en professionele websites.
Dit voor zelfstandigen, KMO’s maar ook particulieren in de regio Destelbergen.

Met duidelijke afspraken en een plan van aanpak help ik mijn klanten digitaal vooruit en geef hen een online plaats voor het vinden van nieuwe klanten.

Om die websites te maken werk ik voornamelijk met WordPress. WordPress is immers heel gebruiksvriendelijk en eenvoudig in onderhoud. Dit laat je toe om je website zelf te onderhouden van zodra hij online staat. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige uitleg en kan je met vragen steeds bij mij terecht.

Zal Google mij dan vinden?

Alle websites worden steeds technisch geoptimaliseerd voor Google zodat ze makkelijk vindbaar zijn.
Je krijgt tips over hoe je je teksten en foto’s kan optimaliseren en er wordt voor gezorgd dat je website voldoet aan alle SEO-voorwaarden.
– SEO staat voor: Search Engine Optimization – ervoor zorgen dat je website volledig op punt staat om gevonden te worden door zoekmachines, zoals Google, dus.

Ik werk ook regelmatig samen met een bevriend SEO-specialist, je kan er dus vanuit gaan dat je website altijd optimaal vindbaar zal zijn.

Er wordt natuurlijk ook aan de bezoekers gedacht, elke website wordt opgebouwd zodat de bezoeker een aangename gebruikservaring heeft – zowel op pc, smartphone en tablet.
Dit zorgt ervoor dat mensen langer op je site blijven én dus ook sneller geneigd zullen zijn om contact op te nemen. Op die manier kan je via je website dus ook nieuwe klanten bereiken.

Wil je graag meer informatie of heb je vragen?

Hoe beginnen we er samen aan?

Een website laten maken is niet voor iedereen evident, dat weet ik.
Voor mij staat een goede en efficiënte samenwerking dan ook centraal.
Dankzij duidelijke communicatie en goede feedback kunnen we samen de website maken die helemaal aan je verwachtingen voldoet!

 • Nadat ik je vraag ontvangen heb plannen we een een eerste contact, dit kan telefonisch of via mail. Ik probeer zo goed mogelijk te begrijpen waar je precies naar op zoek bent. Als jouw project iets is waar ik je bij kan helpen maken we een afspraak.
 • Ik luister naar je verwachtingen en doelstellingen. Ik stel stel zoveel mogelijk gerichte vragen en geef advies over de eventuele uitwerking.
 • Op basis van ons gesprek maak ik een offerte op waar ik alles wat we besproken hebben zo goed mogelijk in opneem. Zo is alles voor ons beiden duidelijk en zijn er geen verrassingen achteraf.
 • Als de offerte goedgekeurd wordt gaan we van start. Ik verwacht van jou zoveel mogelijk inhoud (teksten, afbeeldingen, …) tenzij anders afgesproken.
 • Ik begin met het opzetten van de website, dit kan op een testomgeving of meteen live -uiteraard krijgen bezoekers dan een tijdelijke pagina te zien.
 • Op regelmatige tijdstippen krijg je zicht op de vooruitgang en vraag ik feedback.
 • Op basis van je feedback werken we de website af om zo tot het perfecte eindresultaat te komen.
 • Wanneer je helemaal tevreden bent plaats ik de website online en kunnen bezoekers je nieuwe website ook bekijken!
 • Je krijgt een opleiding zodat je zelf je website kan onderhouden.

Doorheen dit proces krijg je vaak de kans om feedback te geven, op die manier ben je zeker dat het eindresultaat aan je verwachtingen voldoet.

Wat kan je standaard verwachten?

Je website laten maken, dat wil altijd zeggen:

 • Je hebt een responsieve website, dit wil zeggen dat je website goed zichtbaar is op elke computer, tablet of smartphone
 • Je site heeft een gebruiksvriendelijke CMS, zo kan je zelf achteraf de inhoud wijzigen
 • Je betaalt een éénmalige prijs, duidelijke afspraken en geen kleine lettertjes dus
 • Je website is steeds ingesteld zodat deze geoptimaliseerd is voor Google
 • Je bent eigenaar van je eigen website, geen contracten of kleine lettertjes
 • Je website krijgt een SSL-certificaat (https) – bij eigen hosting is dit afhankelijk van je hostingpartner
 • Je krijgt een persoonlijke opleiding: na het online plaatsen krijg je de nodige uitleg voor het zelf onderhouden van je website